Globex | Produkt

Çokollatë Nutella GLF

Çokollatë 13% GLF Paketimi: 13Kg Cmimi: 530 leke/kg Prodhuar: Itali Linja Rio Crem përfshin produkte për të dy aplikimet post-furrë dhe para-furrë. Kremrat për aplikime të ftohta janë zhvilluar për të gjitha përgatitjet për pasta që nuk kërkojnë përdorimin e furrës, qofshin ato të mbushjes pas furrës, qofshin ato për përgatitjen e semifreddo, për krem ​​aromatizues. Linja e Rio për aplikime të nxehta është zhvilluar për të gjitha përgatitjet e pastiçerisë që kërkojnë produkte termostabile. Të gjitha produktet janë bërë pa yndyrna të hidrogjenizuara.

Çmimi: 530.00 ALL