Globex | Produkt

Djath Akadia (Djath Danez) 1kg

Djath Danez. Ushqim i përgatitur me qumësht të skremuar dhe yndyrë vegjetale në shëllirë Prodhuar: Danimarkë Paketimi: 1 kg 1 koli -> 6 copë, 1 palete -> 60 koli -> 360 copë

Çmimi: 390.00 ALL