Globex | Produkt

Salcë domate La Valle

Salcë domate pure Tul Domate përgatitur nga domate të pjekura dhe të seleksionuara duke aplikuar një teknikë të avancuar përpunimi. Prodhuesi: La Valle (Itali) Paketimi: 4.1 Kg Çmimi: 480 Lekë

Çmimi: 480.00 ALL