Globex | Produkt

Peshk Ton BabaTon

Peshk Ton Baba Ton Prodhuar: Turqi Paketim: 1.7Kg (1 Koli - 6 Copë) Cmimi: 1000 leke/cope Peshku ton është një ushqim shumë i shëndetshëm dhe me leverdi për konsumatorin. Falë tij, mund të marrësh dozën e nevojshme të proteinës shpejt dhe pa shumë kokëçarje. Ky produkt mund të përfshihet në regjimin tuaj ushqimor në mënyra shumë të thjeshta dhe praktike. Atë mund ta gjeni thjeshtë dhe lehtë kudo. Globex, gjithmone perkrahe jush!

Çmimi: 1000.00 ALL