Globex | Product

Mustarde 500 GR

Mustarde 500 GR Paketimi: 500 GR/cope Cmimi: 170 Leke/Cope Prodhuar: Greece Perberesit: Ujë, uthull, farë sinapi, sheqer, kripë, përmirësues i aromës: glutamat monosodium, ngjyrosës natyral: kurkuminë, aromatizues, ruajtës: Sorbat kaliumi 0,1% Magazinimi: Temperatura e dhomës, e fresket dhe e thate

Price: 170.00 ALL

Related products