Globex | Product

Proshutë Krudo FuoriClasse

Proshutë Krudo FuoriClasse Një proshutë klasike, me një shije të ëmbël dhe delikate. Marrë nga një përzgjedhje e kujdesshme e këmbëve më të mira të derrit të përpunuara sipas metodës tradicionale. Prodhuesi: Corte Buona (Itali) Çmimi: 2250 Lekë/kg

Price: 2250.00 ALL

Related products