Globex | Product

Djath Pecorino Tartufo 400gr

Cacio Pepe - Pecorino a Latte Crudo, i stazhionuar për 45 deri 60 ditë dhe më pas i miksuar me copëza tartufi të bardhë dhe të zi. Ideal të shoqërohet me sallam derri dhe verë të kuqe. Prodhuesi: Fattoria Brentine (Itali) Paketimi: 400g Çmimi: 6300 Lekë/kg

Price: 6300.00 ALL

Related products