Globex | Product

Djath Pecorino Pepe 400g

Cacio Al Pepe - Pecorino a Latte Crudo, i stazhionuar për 45 deri 60 ditë dhe më pas i mbuluar me piper të zi të bluar, i cili krijon një kontrast të këndshëm ndërmjet shijes së ëmbël dhe pikante. Prodhuesi: Fattoria Brentine (Itali) Paketimi: 400g Çmimi: 4800 Lekë/kg

Price: 4800.00 ALL

Related products