Globex | Product

Djath Brie Le Maubert

Djath Francez Brie I Butë nga jashtë, kremoz në brëndësi dhe shumë i shijshëm në tërësi. Brie le Maubert është gjithashtu pak me i butë në aromë në krahasim me djathrat e tjerë të llojit të tij. Le Maubert në fakt shoqërohet me verë të kuqe ose të bardhë, por do të ishte perfekt edhe me një bukë të fortë krokante. Paketimi: 1kg Çmimi: 1100 Lekë

Price: 1100.00 ALL

Related products